Messu

su 27.10. kello 11.00 - su 27.10. kello 12.30
Meilahden kirkko (Pihlajatie 16, 00270 Helsinki)

Vapaaehtoistoiminnan kirkkopyhä: 20. sunnuntai helluntaista. Usko ja epäusko.

Liturgia: Jari Leinonen, saarna: Lauri Anttila

Kanttori: Pete Vuorio, kuoro: Hämäläis-Osakunnan Laulajat (HOL)

Messun yhteydessä siunattaviksi voivat tulla kaikki Töölön seurakunnan vapaaehtoiset, jotka ovat vuoden aikana joko olleet mukana toiminnassa tai vasta aloittamassa tehtävissään.

Messun jälkeen tarjoillaan vapaaehtoistoiminnan kirkkopyhän juhlakahvit, suolaista ja makeaa seurakuntasalissa. Luvassa on pieni kirjalahja kaikille vuonna 2019 Töölön seurakunnassa vapaaehtoistehtäviä tehneille.


Järjestäjä

Töölön seurakunta

Ota yhteyttä

vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
(09) 2340 4751
Jalavatie 6 B
00270 Helsinki

Meilahden kirkko

Olen vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, jonka työnä on huolehtia ja mahdollistaa seurakuntalaisten ja alueella asuvien ihmisten seurakunnan toimintaan mukaan pääseminen toiminnan ja tekemisen kautta.  Töölön seurakunnassa on noin 50 eri vapaaehtoistehtävää, joten kaikille kiinnostuneille löytyy kyllä jokin tekemisen paikka. Minuun voi olla yhteydessä kaikissa vapaaehtoistoimintaan liittyvissä asioissa.

Minuun voi törmätä Meilahden -ja Tuomaan kirkoilla, Ruskeasuon seurakuntakeskus Rastissa ja kauppakeskus Triplan monitoimitila Fokuksessa, joissa pääsääntöisesti työskentelen vapaaehtoisten parissa. Kollegani vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Katri Kulmalan vastuulla on vapaaehtoistoiminta Töölön ja Temppeliaukion kirkoilla.

Vapaa-ajalla käyn torjumassa kiekkoja Helsingin jäähallissa ja talvella käyn avantouimassa Munkassa. Luonnossa liikkuminen on myös tärkeää minulle.