Musiikkityöpaja

la 26.10. kello 13.00 - kello 16.00

Fokus kauppakeskus Mall of Triplassa (Pasilan Asema-aukio 1 A, 00520 Helsinki)

12–18-vuotiaille lapsille ja nuorille

Hei sinä 12–18-vuotias, joka tykkäät musiikista ja haluat kokeilla erilaisia tapoja tehdä musiikkia ja rytmiä yhdessä! Nyt on sinun tilaisuutesi tulla avoimeen työpajaan ja kokea kaverisi kanssa jotain aivan uutta.

Musiikkityöpajan ohjaavat Rohan Poldevaart ja kanttori Nina Pakkanen. Opetuskielenä on englanti, tulkkaus suomeksi. Musiikkityöpajapäivään sisältyy pieni tauko, jolloin on tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa.

Rohan Poldevaart on opettaja ja rytminen kuoronjohtaja Rotterdamin konservatoriosta Hollannista ja Vocal Statementin taiteellinen johtaja. Vocal Statement on projekti, joka keskittyy monimuotoisuuteen ja nuorten musiikkiin sekä puheeseen ja esiintymiseen kosmopoliittisessa maailmassa. Workshopissa työskennellään kehon äänten ja rytmin kanssa (embodied singing and body percussion). Työpajassa sävelletään oma kappale osallistujien ideoiden pohjalta.

Rohan Poldevaart is a teacher and rhythmic conductor from the Conservatory of Rotterdam in the Netherlands. He is the artistic leader of Vocal Statements, a project focused on diversity and youth singing, speaking and presentation in a cosmopolitan world. During the workshop participants compose their own song, based on their own ideas and ideologies. Their creativity will be the general motor of the project and form the artistic dimension of their own song.

Musiikkityöpajan Facebook-tapahtuma


Järjestäjä

Töölön seurakunta, Gospel Helsinki, Helsingin seurakuntayhtymä

gospelkanttori
(09) 2340 4730
Helsinki

Helsingin seurakuntayhtymän gospelkanttori. Töölön seurakunnan Gospel Helsinki -kuoron johtaja. Töölön ja Lauttasaaren seurakuntien sekä Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan yhteisen Gospelia kaikille -hankkeen johtaja.

Katso myös

la 18.1. klo 12.00 -16.00

Fokus, kauppakeskus Mall of Tripla, 5. krs (Pasilan Asema-aukio 1 A, 00520 Helsinki)

Hyvinvointia kirjoittamisesta -workshop

Työpaja sopii sekä vasta-alkajille että kirjoittajaharrastajille ikään ja taustaan katsomatta
su 19.1. klo 10.00

Temppeliaukion kirkko

Lasten oma kirkkohetki

Kuunnellaan raamatunkertomus, leikitään, lauletaan ja askarrellaan
su 19.1. klo 16.00

Fokus, kauppakeskus Mall of Tripla, 5. krs (Pasilan Asema-aukio 1 A, 00520 Helsinki)

Elävänä-konsertti

Ninni Poijärvi ja Tommi Kalenius