Musiikkia Fokuksessa

la 19.10. klo 12.00 – 12.30

Fokus kauppakeskus Mall of Triplassa (Pasilan Asema-aukio 1 A, 00520 Helsinki)

Espoon Leppävaaran seurakunnan kanttori Kullervo Latvanen laulattaa

Musiikkia Fokuksessa kauppakeskus Mall of Triplassa.

• Musiikki Musiikki

Töölön seurakunta

Kolmas linja 22

Gospel Helsinki -kuoro. Helsingin Tuomiorovastikunnan seurakuntien ja Yhteisen seurakuntatyön Gospelia kaikille -projektin päällikkö 1.1.2020-31.12.2023.

Palan musiikille, erityisesti rytmiselle gospelmusiikille. Musiikki on universaali kieli, joka antaa kosketuspinnan tunteisiin. Yhdessä laulaminen saa sydämen sykkimään samaan tahtiin ja vapauttaa endorfiineja. Musiikki antaa aivoille siivet.

Gospelia kaikille –projekti pyrkii antamaan mahdollisimman monelle siivet rytmisen gospelmusiikin maailmaan. Toiminta on esteetöntä, kaikille avointa musiikkitoimintaa, jota vedän yhdessä ammattimuusikoiden kanssa. Toiminnan sydämenä ovat vapaaehtoiset, Töölön seurakunnan Gospel Helsinki –kuorolaiset, jotka toimivat mentoreina ja tukilaulajina Gospelia kaikille -kuorolaisille. Projektin mahdollistavat Yhteinen seurakuntatyö sekä Tuomiorovastikunnan seurakunnat. Käytännön toteutus tapahtuu seurakuntatasolla eri puolilla Helsinkiä, josta projektipäällikkönä olen vastuussa ja jonka koordinointi toteutetaan yhteistyössä seurakuntien työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa.