Tuomaankirkon liikuntasali

Pihlajatie 16, 00270 Helsinki

Auki sopimuksen ja toiminnan mukaan.

Tuomaankirkon liikuntasali soveltuu liikuntatilan lisäksi myös esimerkiksi juhlatilaksi lapsille.

Liikuntasalin yhteydestä löytyvät pukuhuoneet ja suihkut.

Liikuntasalin yhteydessä olevassa keittiössä on:

• kahvinkeitin
  • vedenkeitin
  • liesi ja uuni
  • kiertoilmauuni
  • jääkaappi, viileäkaappi ja pakastin
  • astianpesukone.

Vuokrahinta:

Tilavuokra 20 euroa/tunti.

Käyttäjä jättää tilat siistiin kuntoon tai tilaa erillisen maksullisen siivouksen.

Aatteellisten yleishyödyllisten yhdistysten, kuten partiolaisten, kaupunginosayhdistysten, AA-ryhmien tai hyväntekeväisyysorganisaatioiden, tilaisuuksien vuokrahinnoittelusta sovitaan erikseen kirkkoherran päätöksellä.

Huomioitavaa tilojen käytöstä:

• Suntio on paikalla avaamassa ovet. Suntio ei osallistu tilaisuuden järjestelyihin, eikä emännöi/isännöi tai toimi tarjoilijana. Tilan varaajan on hyvä olla yhteydessä suoraan kyseisestä tilasta vastaavaan suntioon, kun tila on varattu. Suntioiden yhteystiedot löytyvät verkkosivuilta Yhteystiedot-osiosta.
  • Kaikista tiloista on poistuttava kello 22 mennessä.
  • Tilojen kristilisiä symboleja ei saa peittää.
  • Tanssien järjestäminen tiloissa ei ole mahdollista.
  • Alkoholin tarjoilu on rajoitettu tervetuliaismaljaan. Muu alkoholinkäyttö on kielletty.
  • Tila on luovutettava siinä kunnossa kuin se on annettu varaajan käyttöön.
  • Astiat ja muu esineistö on tiskattava ja laitettava takaisin omille paikoilleen. Liedet, tasot ja altaat on puhdistettava sekä roskat vietävä ulos kierrätykseen.
  • Tilaisuuden järjestäjä on korvausvelvollinen mahdollisesti särkyneestä tai kadonneesta seurakunnan omaisuudesta.
  • Valkoisia pöytäliinoja on mahdollisuus vuokrata. Veloitus liinojen pesusta on 7 €/kpl.
  • Äänitykset tiloissa on hoidettava kirkkojen aukioloaikojen jälkeen.
  • Soittimien käytöstä vastaavat kanttorit, ja niiden siirtämiseen on pyydettävä heiltä lupa.
  • Pianojen viritys hoidetaan tarvittaessa tilaajan kustannuksella.
  • Tila voidaan ottaa kirkkoherran päätöksellä seurakunnan käyttöön kansallisessa erityistilanteessa kuten suuronnettomuudessa tai valtiollisessa tilaisuudessa.

Lisätietoja: Töölön seurakunnan kirkkoherranviraston asiakaspalvelu (09) 2340 6300 tai toolo.srk@evl.fi