Länsi-Pasilan seurakuntakoti

Maistraatinkatu 5 , 00240 Helsinki

Suljettu kesän 2020 ajan remontin vuoksi.

Länsi-Pasilan seurakuntakodin sisäänkäynti.

Länsi-Pasilan seurakuntakodissa järjestetään seurakunnan tapahtumia. Myös kasteiden järjestäminen on mahdollista.

Länsi-Pasilan seurakuntakodissa ei ole käytössä astioita eikä keittiötä. Tilan varaus sisältää sekä ison salin että kokoushuoneen.

Tilaisuuksien hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron ja astioiden sekä keittiön käyttömahdollisuuden silloin, kun ne kuuluvat tilan varusteluun. Käyttäjä jättää tilat siistiin kuntoon tai tilaa erillisen maksullisen siivouksen.

Aatteellisten yleishyödyllisten yhdistysten, kuten partiolaisten, kaupunginosayhdistysten, AA-ryhmien tai hyväntekeväisyysorganisaatioiden, tilaisuuksien vuokrahinnoittelusta sovitaan erikseen kirkkoherran päätöksellä.

Peruutusehdot

Tilavaraus on sitova ja mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuuden alkua. Myöhemmin tulleista peruutuksista perimme 50 prosenttia tilavuokran hinnasta. Lääkärintodistuksella tilavarauksen voi perua myöhemminkin.

Muutokset tilojen vuokratiedoissa ovat mahdollisia.

Lisätietoja:

Töölön seurakunnan kirkkoherranviraston asiakaspalvelu puh. (09) 2340 6300 ja toolo.srk@evl.fi

Kuvat: Juha Martinmaa

Wi-Fi

Maistraatinkatu 5, 00240 Helsinki

Kohtaamispaikka ja kahvila

Kohtaamista ja kahvittelua kaikenikäisille maanantaisin klo 14-15.30.

Maistraatinkatu 5, 00240 Helsinki

Kohtaamispaikka ja kahvila

Kohtaamista ja kahvittelua kaikenikäisille maanantaisin klo 14-15.30.