Länsi-Pasilan seurakuntakoti

Maistraatinkatu 5, 00240 Helsinki

Auki sopimuksen ja toiminnan mukaan.

Länsi-Pasilan seurakuntakodissa järjestetään seurakunnan tapahtumia ja toimintaa.

Myös kasteiden järjestäminen on mahdollista. Huomaathan, että Länsi-Pasilan seurakuntakodissa ei ole käytössä astioita eikä keittiötä.

Vuokrahinnasto:

Länsi-Pasilan seurakuntakodin iso sali ja kokoushuone yhdessä:

• Kirkollisten toimitusten, kuten kuten kastekahvien, häävastaanottojen ja muistotilaisuuksien, yhteydessä Helsingin seurakuntien jäsenille veloituksetta viisi tuntia, minkä jälkeen 40 euroa/tunti.
  • Kirkkoon kuulumattoman henkilön hautaan siunaamisesta veloitetaan kirkkosalin osalta lisäkuluna 31.10.2019 asti 320 euroa ja 1.11.2019 alkaen 520 euroa. Seurakuntasalin vuokrahintaan muistotilaisuutta varten ei tule lisäkuluja.
  • Arkisin kello 8–16.30 120 euroa/neljä tuntia, minkä jälkeen jälkeen 40 euroa/tunti.
  • Muut ajat 160 euroa/neljä tuntia.

Hinnat sisältävät astioiden ja keittiön käyttömahdollisuuden. Käyttäjä jättää tilat siistiin kuntoon tai tilaa erillisen maksullisen siivouksen.

Aatteellisten yleishyödyllisten yhdistysten, kuten partiolaisten, kaupunginosayhdistysten, AA-ryhmien tai hyväntekeväisyysorganisaatioiden, tilaisuuksien vuokrahinnoittelusta sovitaan erikseen kirkkoherran päätöksellä.

Lisätietoja: Töölön seurakunnan kirkkoherranviraston asiakaspalvelu (09) 2340 6300 tai toolo.srk@evl.fi
Wi-Fi