Töölön kirkko

Tölö kyrka, Töölö Church

Topeliuksenkatu 4 , 00260 Helsinki

Auki sopimuksen ja toiminnan mukaan. Soitathan seurakuntasalin ulko-oven ovikelloa, jos kirkon ovet ovat lukossa.

Töölön kirkko

Töölön kirkossa järjestetään kasteita, vihkimisiä, hautaan siunaamisia, messuja, hartauksia, konsertteja ja muita tapahtumia.

Helsingin Taka-Töölössä sijaitsevan Töölön kirkon on suunnitellut arkkitehti Hilding Ekelund. Töölön kirkko on vihitty käyttöön 13.4.1930, ja sen arkkitehtuuri edustaa 1920-luvun klassismia. Töölön kirkko on remontoitu alkuperäisasuunsa vuonna 2016.

Töölön kirkon kirkkosaliin mahtuu kolmesataa henkilöä, ja sinne on hissillä esteetön pääsy. Kirkkosalissa on käytettävissä äänentoistojärjestelmä ja rajoitettu määrä nuottitelineitä.

Ajo-ohje: Välskärinkatu 13. Perhejuhlissa maksuton parkkeerausmahdollisuus Töölön kirkon parkkipaikalle.

Kuva: Juha Martinmaa

Lastenhoitohuone
Wi-Fi

Topeliuksenkatu 4, 00260 Helsinki

Pyhän Kolminaisuuden päivä. Salattu Jumala.

Topeliuksenkatu 4, 00260 Helsinki

Iltaehtoollinen