Ruskeasuon seurakuntakeskus Rasti

Rasti

Tenholantie 6 , 00280 Helsinki

Auki sopimuksen ja toiminnan mukaan.

Ruskeasuon seurakuntakeskus Rasti

Ruskeasuon seurakuntakeskus Rastissa järjestetään seurakunnan tapahtumia.

Vuokrahinnasto:

Ruskeasuon seurakuntakeskuksen iso sali ja ruokasali:

• Kirkollisten toimitusten, kuten kastekahvien, häävastaanottojen ja muistotilaisuuksien, yhteydessä Helsingin seurakuntien jäsenille veloituksetta viisi tuntia. Lisätunnit 40 euroa/tunti.
  • Kirkkoon kuulumattoman henkilön hautaan siunaamisesta veloitetaan kirkkosalin osalta lisäkuluna 520 euroa. Seurakuntasalin vuokrahintaan muistotilaisuutta varten ei tule lisäkuluja.
  • Arkisin kello 8–16.30 200 euroa/neljä tuntia, minkä jälkeen 40 euroa/tunti. Astioista ja keittiöstä on sovittava erikseen. Ison salin vuokra erikseen on 160 euroa/neljä tuntia, ja ruokasalin vuokra erikseen on 120 euroa/neljä tuntia.
  • Muut tilaisuudet 240 euroa/neljä tuntia, minkä jälkeen 40 euroa/tunti. Ison salin vuokra erikseen on 200 euroa/neljä tuntia, ja ruokasalin vuokra erikseen on 160 euroa/neljä tuntia.

Hinnat sisältävät astioiden ja keittiön käyttömahdollisuuden. Käyttäjä jättää tilat siistiin kuntoon tai tilaa erillisen maksullisen siivouksen.

Aatteellisten yleishyödyllisten yhdistysten, kuten partiolaisten, kaupunginosayhdistysten, AA-ryhmien tai hyväntekeväisyysorganisaatioiden, tilaisuuksien vuokrahinnoittelusta sovitaan erikseen kirkkoherran päätöksellä.

Lisätietoja:

Töölön seurakunnan kirkkoherranviraston asiakaspalvelu puh. (09) 2340 6300 ja toolo.srk@evl.fi

Lastenhoitohuone
Wi-Fi