Länsi-Pasilan seurakuntakoti

Maistraatinkatu 5 , 00240 Helsinki

Suljettu kesän 2020 ajan.

Länsi-Pasilan seurakuntakodin sisäänkäynti.

Länsi-Pasilan seurakuntakodissa järjestetään seurakunnan tapahtumia. Myös kasteiden järjestäminen on mahdollista.

Länsi-Pasilan seurakuntakodissa ei ole käytössä astioita eikä keittiötä. Tilan varaus sisältää sekä ison salin että kokoushuoneen.

Vuokrahinnasto:

• Kirkollisten toimitusten, kuten kastekahvien, yhteydessä Helsingin seurakuntien jäsenille viisi tuntia veloituksetta. Lisätunnit 40 euroa/tunti.
  • Arkisin kello 8–16.30 120 euroa/neljä tuntia. Lisätunnit 40 euroa/tunti.
  • Muina ajankohtina 160 euroa/neljä tuntia.

Käyttäjä jättää tilat siistiin kuntoon tai tilaa erillisen maksullisen siivouksen.

Aatteellisten yleishyödyllisten yhdistysten, kuten partiolaisten, kaupunginosayhdistysten, AA-ryhmien tai hyväntekeväisyysorganisaatioiden, tilaisuuksien vuokrahinnoittelusta sovitaan erikseen kirkkoherran päätöksellä.

Lisätietoja:

Töölön seurakunnan kirkkoherranviraston asiakaspalvelu puh. (09) 2340 6300 ja toolo.srk@evl.fi

Kuvat: Juha Martinmaa

Wi-Fi