Kerhis

Töölön seurakunnan nuortentila

Mechelininkatu 32 a C , 00260 Helsinki

Auki toiminnan ja sopimuksen mukaan.

Kerhis

Kerhis on Töölön seurakunnan nuorten oma kokoontumispaikka. Kerhis on tervehenkinen ja tunnelmallinen matalankynnyksen kohtaamispaikka Taivallahden kasarmeilla.

Kerhiksellä järjestetään viikoittain sekä nuorteniltoja, nuorisokahviloita että muuta nuorille suunnattua ohjelmaa. Persoonallisen viihtyisässä Kerhiksessä on tarjolla ilmaista kahvia, teetä ja hengellistä evästä.

Vuokrahinta:

• Kirkollisten toimitusten, kuten kastekahvien, häävastaanottojen ja muistotilaisuuksien, yhteydessä Helsingin seurakuntien jäsenille veloituksetta viisi tuntia, minkä jälkeen 40 euroa/tunti. Kirkkoon kuulumattoman henkilön hautaan siunaamisesta veloitetaan lisäkuluna 520 euroa.
  • Arkisin kello 8–16.30 200 euroa/neljä tuntia, minkä jälkeen 40 euroa/tunti. Astioista ja keittiöstä on sovittava erikseen.
  • Muut tilaisuudet 380 euroa/neljä tuntia, minkä jälkeen 60 euroa/tunti.
  • Seurakuntasalin käyttö konsertin yhteydessä pukeutumistilana/takahuoneena tai seurakuntalaisten yksityisiin juhliin 160 euroa/neljä tuntia, minkä jälkeen 40 euroa/tunti. Käyttäjä siivoaa jälkensä.
  • Alueen taloyhtiöiden yhtiökokoukset ja muut alueen toimijoiden pienimuotoiset kokoukset 160 euroa/ neljä tuntia, minkä jälkeen 20 euroa/tunti.
  • Syntymäpäiväjuhlien järjestämismahdollisuus viikonloppuisin. Ei suntiopalveluita. Avain noudettava Töölön seurakunnan kirkkoherranvirastosta sen aukioloaikoina. Vuokrahinta 100 euroa/neljä tuntia, minkä jälkeen 20 euroa/tunti.

Hinnat sisältävät astioiden ja keittiön käyttömahdollisuuden. Käyttäjä jättää tilat siistiin kuntoon tai tilaa erillisen maksullisen siivouksen.

Aatteellisten yleishyödyllisten yhdistysten, kuten partiolaisten, kaupunginosayhdistysten, AA-ryhmien tai hyväntekeväisyysorganisaatioiden, tilaisuuksien vuokrahinnoittelusta sovitaan erikseen kirkkoherran päätöksellä.

Lisätietoja:

Töölön seurakunnan kirkkoherranviraston asiakaspalvelu puh. (09) 2340 6300 ja toolo.srk@evl.fi